Award Pertama

Dapat award blogger-emoticon.blogspot.com dari vista 84. :sorry: Maaf baru sempat posting sekarang.
Yang jelas thanks, terima kasih, matur nuwun awardnya. (jane nek iso ditambai duit.... blogger-emoticon.blogspot.com wkkkk - mung gojek! ngko di transfer tenan... blogger-emoticon.blogspot.com

Langsung aku pasang award nya, niiiiii : 





Vista 84 Award


Keren abis.... 
(Nek di sawang memang apik tenan, iso muter-muter njempalik jungkir... umpomo anakku ning njero kono, koyok opo yooo... blogger-emoticon.blogspot.com wkkkkk).
Mbahku nek nyawang wae mesti gumun... "kok injoh muter yo lhee....", jawabku "Nganggo batu ya'e mbah"...

Wis... pokok e, tang buat vista 84...

3 komentar:

Mas Bugie mengatakan...

jane nek dikumpulake aku yo wis oleh uakeh mas, tp tak balek ake kuabeh..saiki ga ono sing gelem ngasih eward marang aku, wis kapok po yo? selamet yo mas mengko dikumpuli nganti sepuluh ben iso dituker gelas karo piring lumayan hehehe..

Yuli Panca mengatakan...

aku bar mampir ning nggonmu, koyone ono sing ngei award. Ojo di balek ke, nak ora kekne aku wae. Gen genep loro, iso tak ijolke sampo, lumayan... kegkegkgkgk

Mas Bugie mengatakan...

hahaha...yo mengko tak sampeake gon sing nduwe

Posting Komentar

Related Posts with Thumbnails
Ada kesalahan di dalam gadget ini